fbpx

Skal du ha mer solid terrassetak enn dette, må du snekre et

Pergolaen er en genial og solid konstruksjon. Med duksystemet Hera Zip får du også fordelene fra bestselgeren Zip Screen på din pergola.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Vi står på påstanden fra tittelen og mener at Hera Zip Pergola er det mest solide terrassetaket du får, med mindre du skal bygge tak i solid treverk. Og i motsetning til et fastmontert tak, kan du selvsagt rulle inn duken på din Hera Zip Pergola når været gjør at du heller vil sitte under åpen himmel.

Stram duk uansett

Med kombinasjonen av «glidelåssystemet» zip og en unik dukstramming med belte, har du stram duk uansett vær, og uansett posisjon på duken. Zip-systemet gjør at Hera tåler langt høyere vindstyrker enn andre pergola- eller markiseløsninger.

Stram og fin duk

Slik får du en lun utestue med pergola

Et skikkelig tak er den viktigste investeringen du gjør for å få deg en lun uteplass. Med en pergola har du solide støtteben som også kan brukes som feste for en levegg for terrassen mellom huset og pergolaens støtteben.

Pergolaen og leveggen gir deg den utestuen du har drømt om. Hvis du i tillegg skaffer deg en terrassevarmer vil du kunne tjuvstarte på sommeren lenge før krokusen blomstrer og du kan strekke utesesongen langt utover høsten.

Les mer om terrassevarmer.

Lun utestue.

Styr takduk og terassevarmer fra mobilen

Det meste av solskjermingsproduktene fra Markisemannen kan styres ved hjelp av styringssystem fra Somfy som er kompatibelt med Google Home. Her kan du ikke bare styre takduken, du kan også forhåndsinnstille verdier på for eksempel vindstyrke for når duken skal trekkes inn, eller la den trekkes ut når sola kommer fram.

Terrassevarmeren Burda Term 2000 IP67 Bluetooth kan styres via fjernkontroll eller egen app på din mobil.

Styr solskjermingen ved hjelp av mobilen.

Effektiv solskjerming

En veggmontert pergola eller terrassemarkise er ikke bare tak til en ny utestue, det er også effektiv solskjerming for vindu under pergolaen. Som annen utvendig solskjerming reduserer den varmeinnslippet gjennom vinduet med inntil 90 prosent.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Ønsker du lite vedlikehold, en spennende uteplass og mer privatliv, kan pergola være tingen for deg.
Investér i en varmelampe, og du har mulighet til å bruke uteplassen din tidlig på våren og sent på høsten, med mange koselige stunder.
Få en lun uteplass med tak- eller veggmontert levegg. Velgemellom en rekke ulike stofftyper slik at du både kan skjerme for vind, men samtidig se gjennom.

Du kan når som helst melde deg av.

Få gode råd og få hjemmet du drømmer om. Vi er der gjennom hele prosessen fra A til Å.

Hva venter du på? Kontakt oss i dag – helt uforpliktende.