Lunex Prosjekt

Lunex prosjekt leverer solskjermingsprodukter til alle typer næringsbygg, offentlige bygninger og borettslag. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Lunex prosjekt arbeider målbevisst mot prosjektmarkedet som omfatter byggherre, arkitekt, eiendomsbesittere og byggentrepenører. Vi inngår som en del av virksomheten til HD Solskjerming AS, som eies av verdens ledende produsent av solskjerming, Hunter Douglas BV.
Vi har egne ansatte montører som sikrer kvalitet, tilgjengelighet og service.

Vi leverer et bredt spekter av solskjermingsløsninger, fra enkle rullgardiner til screentrykte fasader. Vi har lang erfaring i prosjektering av styresystemer for solskjerming, alt fra enkle prosjektstyringer til fullskala KNX anlegg. Mer info om Lunex prosjekt finner du her

Kvalitet er vårt varemerke

Hvert år produserer vi mer enn 40 000 produkter, de fleste basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet.

Store og små oppdrag

Fornøyde kunder er enhver bedrifts viktigste ressurs. Lunex har måltilpasset og produsert solskjermingsprodukter i over 60 år. En forutsetning for å kunne være leverandør med norskproduserte varer i et tøft nordisk klima, er at det produseres kvalitet til konkurransedyktige priser. Lunex kan vise til mer enn 400 000 fornøyde kunder i Norden.

Gå til Lunex Prosjekt her