Tjenester

Markisemannen er en totalleverandør. I tillegg til solskjermingsprodukter – markiser, screens, persienner og interiørprodukter – tilbyr vi alle tjenester og ytelser du har behov for i denne sammenhengen. Vi gir deg rett og slett en enkel, trygg og komfortabel opplevelse.

Gratis befaring

Alle har forskjellige behov og ønsker når det gjelder solskjerming.

Oppmåling av markise

Markisemannen hjelper deg å se mulighetene dine – hjemme hos deg selv. 
Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring, tar nøyaktige mål og gir deg oversikt over mulige løsninger, produkter, materialvalg og kostnader. Så kan du selv vurdere alternativene – i ro og mak – før du tar en beslutning.

Montering

Markise-montør med Markisemannen-bil

Våre montører har lang erfaring, og sørger for korrekt og forskriftsmessig montering av våre produkter. Dette sikrer deg et produkt med lang levetid – og med full garanti.

Produksjon

I Molde har Markisemannen egen fabrikk der vi hvert år produserer mer enn 20 000 markiser og screens.

Produksjon av solskjerming

Og de fleste av produktene er basert på egne patenter – tilpasset nordiske krav til kvalitet. Vi produserer og leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger.

En forutsetning for å kunne være leverandør med norskproduserte varer i et tøft nordisk klima, er at det produseres kvalitet til konkurransedyktige priser. Markisemannen/Lunex har måltilpasset og produsert markiser og solskjermingsprodukter i snart 60 år. Vi har også etablert eget datterselskap i Sverige og Finland, og har agenter i Danmark og Estland. Eksport av produkter tilsvarer et større volum enn det vi selger i Norge, og totalt kan vi vise til mer enn 400 000 fornøyde kunder i Norden.

Finansiering

Ikke utsett gleden – utsett betalingen!

Data og bankkort

4 måneders betalingsutsettelse fra levering: kr. 299,-
Spør vår konsulent.

Betalingsutsettelse og delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med kredittkort etter kredittvurdering. Det påløper ingen renter i utsettelsesperioden, kun et gebyr for utsettelsen. Dersom totalbeløpet ikke betales etter endt betalingsutsettelse, går man over til delbetaling med følgende priseksempel: Eff . rente 30,8 %, kr 20 000 o/12 mnd, kostnad kr 3 063, totalt kr 23 063. Nominell rente 22,0 %, periodegebyr kr 50 (kr 0 ved saldo under kr 1 000). Varekjøp er gebyrfritt i Norge og har heller ingen årsgebyr.

Service

Markisemannen utfører alle typer servicearbeid på alle solskjermings- og interiørprodukter vi har levert.

Vi vedlikeholder og skifter slitte deler, snorer, markiseduker, m.m. – samt at vi kan oppgradere produkter du tidligere har kjøpt av oss. Vi kan også utføre dukskift på andre typer markiser. Våre servicefolk har lang erfaring og sikrer lang levetid på produktet ditt.

Dame med calling-headsett

For spørsmål om service, kontakt oss på Tlf: 63 98 17 [email protected] eller send inn skjema: 
Skjema for service og reklamasjon

Invitasjon til styremedlemmer i boligselskap

Besøk et av våre showrooms!

Markisemannen inviterer styremedlemmer i borettslag og sameier til å besøke et av våre mange showrooms. Vi sørger for at styret i et boligselskap kan sikre at felles investeringer og innkjøp er forsvarlig gjennomført – med tryggheten om at service og alle garantier blir ivaretatt. Vi har også egne leasingavtaler for borettslag og sameier.

Leilighetskompleks med matchende markiser i grå farge

Kontakt oss, så avtaler vi en dag eller kveld hos Markisemannen som gir styret tips, råd og inspirasjon – og ikke minst en demonstrasjon og oversikt over hva som kan leveres av markise- og solskjermingsløsninger, samt garasjeportutvalg – for borettslag og sameier!