Om oss

Vi inngår som en del av virksomheten til HD Solskjerming AS, som eies av verdens ledende produsent av solskjerming, Hunter Douglas BV.

Med mer enn 60 års fartstid dekker vi i dag mesteparten av Norge

Markisemannen er en av landets ledende produsenter og systemleverandører av solskjerming. Siden etableringen i 1956 – med fokus på salg av persienner – utviklet selskapet seg raskt, og markisemarkedet ble et nytt satsningsområde. Siden har vi hatt stor suksess med egenutviklede og delvis patenterte markisesystemer.

Markisemannen dekker mesteparten av Norge med egne ansatte eller forhandlere og har kontorer i de fleste fylker. Vi inngår som en del av virksomheten til HD Solskjerming AS, som eies av verdens ledende produsent av solskjerming, Hunter Douglas BV.

Hunter Douglas har hovedkontor i Rotterdam og er et nederlandsk/amerikansk konsern med selskaper i over 100 land – og med mer enn 16.000 ansatte.

I Norge er vi en av landets ledende leverandører av solskjerming, med høyeste kredittrating (AAA).

Kvalitet er vårt varemerke

Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Store og små oppdrag

Fornøyde kunder er enhver bedrifts viktigste ressurs. Markisemannen har måltilpasset og produsert markiser og solskjermingsprodukter i over 60 år. En forutsetning for å kunne være leverandør med norskproduserte varer i et tøft nordisk klima, er at det produseres kvalitet til konkurransedyktige priser. Markisemannen kan vise til mer enn 400 000 fornøyde kunder i Norden.