Kampanje

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Kampanjen varer frem til 24. oktober.

Ønsker du effektiv og enkel solskjerming som i tillegg er energiøkonomisk? Da kan screens være en god løsning for deg.

Med terrassemarkise blir uteplassen nærmest som et ekstra rom i huset. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden.
Dobbel plisségardin (Duette) er det optimale valget dersom du ønsker å redusere varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene.
Det unike med plisségardiner er at de kan tilpasses de fleste vindusformer. Plisségardiner tar liten plass og kan betjenes på veldig mange måter.
Lamellgardiner kan brukes over alt og er spesielt egnet til store vindusflater. Lamellene gir både fleksibel og effektiv solskjerming
Skap stemningsfullt lys eller skjerme for solen med tidløse innvendige persienner i alle rom. Fås i flere farger og lamelltykkelser – tilpasset interiør og bruk.
Med en fartstid på 30 år er Mora garasjeporter en av Østlandets ledende leverandører av vedlikeholdsfrie, isolerte garasjeporter tilpasset nordisk klima.
Er du av dem som må ha det mørkt når du skal sove? Rullegardiner er svært effektive, praktiske og har smarte løsninger for betjening.

Bestill befaring i dag!

Få et luksuriøst og flott hjem

Slik blir du ivaretatt hos oss

Når vi gjør en uforpliktende befaring hjemme hos deg, så betyr det i praksis at du slipper å gå i en butikk for å se på kvaliteter, modeller, materialvalg og betjeningsmuligheter – vi tar butikken med hjem til deg.

Da kan du i fred og ro vurdere og gjøre valgene hjemme i din egen stue – uten noen form for stress. Vår befaring er dessuten en stor trygghet for deg – du unngår faren for feilmåling eller et kjøpt produkt som ikke har den funksjonaliteten du ønsket.

Ta de trygge valgene hjemme i din egen sofa. Vi gir deg garantert perfekt resultat!

– Markisemannen

Få gode råd og få hjemmet du drømmer om. Vi er der gjennom hele prosessen fra A til Å.

Hva venter du på? Kontakt oss i dag – helt uforpliktende.