Forleng sommerkveldene!

Liker du å sitte ute om kvelden og kose deg med god mat og venner? La ikke regn eller kjølige høstkvelder stoppe deg fra et hyggelig terrasseliv.

Er det noe nordmenn vet å sette pris på, er det å nyte sommermånedene så lenge temperaturen tillater det. For å skape det ekstra uterommet, kan du velge i både fargerike, moderne og praktiske løsninger.

Med Pergola kan du invitere til hageparty uansett vær

Pergola med grå screens

Pergolaen er opprinnelig italiensk, der man siden renessansetiden har bygget hagekonstruksjoner som slyngplanter kan feste seg i. Den moderne pergolaen er en type markise som har fastmonterte ben i bakken. Den gir muligheten for permanent skjerming både for sol og regn, og skaper en funksjonell, intim uteplass.

– Siden konstruksjonen monteres fast i bakken, blir den svært stabil. Den tåler mer vind enn en tradisjonell markise, og den kan også være frittstående.

Forskjellige løsninger med pergola finner du her.

Monter lys, varme og frontkappe

For å forlenge sene sommerkvelder kan du la markisen stå ute hele tiden. Det nye er å montere en nedsenkbar frontkappe med screenduk som forankres med vindsikring til rekkverk eller gulv på terrassen. I tillegg kan man montere lys med dimming og varmovner som skaper et trivelig utemiljø – selv etter solen har gått ned.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen med terrassemarkise. Med riktig terrassemarkise blir uteplassen nærmest som et ekstra rom i huset. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden.
Pergola er ypperlig for deg som ønsker lite vedlikehold, en spennende uteplass og mer privatliv. Denne typen markise er fastmontert i bakken, og er derfor en mer robust form for solskjerming. Du velger selv om du ønsker pergola med tak, vegger eller begge deler.
Når du investerer i en varmelampe har du mulighet til å være ute litt lenger. En terrassevarmer holder uteplassen varm tidlig på våren og sent på høsten. Dermed får du utnyttet mange flere koselige stunder!
Stadig større andel av våre kunder ønsker automatisert styring av våre produkter, f.eks. fra godstolen eller via engangs-programmering av helautomatiske styringssystemer, og vi ligger derfor i forkant også på dette området.

Du kan når som helst melde deg av.