Persienner - utvendige persienner
Få gratis befaring!
loader
Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
Få gratis befaring!

Persienner

Velg mellom utvendige eller innvendige persienner!

Utvendige persienner

Utvendige persienner

Utvendige persienner som tåler en støyt! Disse persiennene er tilpasset klimaet vårt i nord, og skjermer for sol, vær og vind hele året. Persiennen er tidløse i design, praktiske i bruk og gir fasaden et aldri så lite løft.

Les mer
Innvendige persienner

Innvendige persienner

Skap stemningsfullt lys eller skjerme for solen med tidløse innvendige persienner i alle rom. Fås i flere farger og lamelltykkelser – tilpasset interiør og bruk.

Les mer

Innvendige persienner – hel eller delvis solskjerming

Med innvendige persienner kan du selv velge hvor mye lys du vil slippe inn – ved enkelt å justere persiennenes lameller. Innvendige persienner gir deg et behagelig i lys inne og er enkle i bruk.

Innvendige persienner bidrar til å gi rommet karakter og særpreg. Du kan velge mellom forskjellige tykkelser på lamellene og mange forskjellige farger. Du kan også velge topp- og bunnlist, snorer og bånd som er tilpasset fargen på lamellene. Innvendige persienner kan monteres i de aller fleste vinduer og dører – og i alle typer rom. Velg gjerne ulike persienner til forskjellige rom, og la gjerne graden av skjerming du ønsker i de enkelte rommene styre valget ditt. På badet eller soverommet ønsker du kanskje mer skjerming og mindre innsyn, enn f.eks. på kjøkkenet eller i stua. Vi tilpasser og skreddesyr persienner etter mål – for alle typer vinduer.

Utvendige persienner – sett pris på årstidene

Utvendige persienner er et godt valg for solskjerming året rundt – i vårt tøffe klima her nord. Utvendige persienner er populære på grunn av sitt robuste og tidløse design, som også gjør de motstandsdyktige mot vær og vind.  

Det er ikke all utvendige solskjerming som tåler de skiftende og til tider harde årstidene vi har i Norden. Men utvendige persienner er godt egnet for å tåle vær og vind. 

De skjermer for sol og innsyn, og holder varmen ute om sommeren. Utvendige persienner bidrar til både behagelig temperatur og mykt dagslys i rommet innenfor.

Utvendige persienner kan benyttes hele vinteren, og takler vind opp til 20 meter i sekundet. Utvendige persienner kan også utstyres med vindlås, som sikrer at vinden ikke tar tak i dem.
 

Motoriserte, elektriske persienner

Du kan selv velge bredde og vinkling på lamellene – alt ettersom hvor mye dagslys du ønsker å slippe inn. Bredden på lamellene tilpasses ditt behov og ønske, og du kan velge mellom manuell styring eller elektriske persienner med motorisert automatikk for solhøydekontroll. Det innebærer at persiennen selv automatisk justerer seg – optimalt etter solens gang.  

Når sommeren er på sitt varmeste og solen står mot husveggen, kan det fort bli ulidelig varmt inne. Med utvendige persienner treffer solstrålene persiennelamellene og ikke vinduet, og sørger for at varmen holder seg ute – og med motoriserte og elektriske persienner kan du sørge for at temperaturen er konstant behagelig inne i hjemmet ditt – også når du selv ikke er tilstede. Motoriserte og elektriske persienner kan styres gjennom å bruke solsensor, vindvakt eller via appstyring fra mobiltelefonen din.

På litt kjøligere dager kan det kanskje være ønskelig å få litt varme i rommet. Da kan du automatisk styre lamellene til å slippe solen inn – og slippe å bruke ressurser til oppvarming. 

Utvendige persienner skreddersys og tilpasses vinduene, og de kan brukes både på hus og leiligheter. De reduserer innsyn i tillegg til varme og sollys. Utvendige persienner oppgraderer fasaden på boligen din med et diskret og tidløst design. Og med motoriserte og elektriske persienner har du full kontroll til enhver tid. Enklere får du det ikke.

 

Gode grunner til å sette pris på utvendige persienner:

  • Sikrer effektiv og ønsket solskjerming hele året
  • Er en robust løsning mot vær og vind
  • Gir god skjerming mot varme fra solstråler
  • Hindrer uønsket innsyn 
  • Gir effektiv beskyttelse mot solfalming av interiør og møbler
  • Sørger for et behagelig lys innendørs
  • Velg mellom enkle betjeningsløsninger: manuelle persienner, motoriserte og elektriske persienner og/eller automatiske persienner
Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
loader
Kontakt oss gjerne!
Tlf: 48 300 500
post@lunex.no