Markisemannen
Copyright © Markisemannen.no
Rullegardiner gir deg muligheten til å kle vinduene dine med svært effektive, gode og enkle løsninger – enten du ønsker demping av lyset eller å mørklegge rommene totalt. Vil du heller ha dunkel stemning og muligheten til å se hva som rører seg der ute, har vi også gode løsninger for det. Klassiske rullegardiner har aldri vært mer populære. Valgmulighetene er store – velg blant alle våre rullegardiner den varianten som passer deg best.

$$gal$$

God natt, med nedtrekkbare rullegardiner

Lystette rullegardiner gjør rommet behagelig mørkt når du vil sove godt en lys sommernatt eller morgen. Blackout-rullegardiner er helt tette og slipper ikke noe lys inn. Det sørger for at det blir som natt i rommet, selv midt på lyse dagen.

Lysfiltrerende og transparente rullegardiner derimot, hindrer lys å slippe inn i ulik grad, skjermer for solen og gir et behagelig dunkelt lys inne, når det er som lysest ute. Flere av våre duktyper gjør det også mulig for deg å kunne se ut – og kan passe fint for deg som ikke vil ha det helt mørkt på soverommet eller i andre rom hvor du har behov for skjerming. Med alle valgmulighetene kan rullegardiner tilpasses ethvert hjem, rom og vindu.

Klassiske rullegardiner gjør dette for deg:

  • Rullegardiner kan mørklegge og blende for dagslys, eventuelt en total mørklegging
  • Rullegardiner kan regulere lyset med semi-transparent stoff – og forhindre at lys slipper inn, mens du fortsatt kan se ut
  • Rullegardiner beskytter og bevarer inventar og interiør mot direkte sollys

 

Rullegardiner gjør både jobben og ser bra ut

Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Rullegardiner kan også være med på å dekorere rommet og være en vesentlig del av interiøret – i tillegg til å skjerme for både lys og innsyn.

Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. I tillegg til å være lysdempende er rullegardiner også varmereflekterende. Bruk litt tid på å finne rullegardiner som både gjør jobben sin og ser bra ut. Med et bredt spekter ring-håndtak, snorer, lister og dusker kan du også sette ditt personlige preg på våre rullegardiner, eller velge motorisert håndtering med fjernkontroll.

Velg rullegardiner som passer deg best, med flere valg og muligheter:

  • Designvalg; Velg f.eks. "urbane" stoffer på rullegardiner til byleiligheter – eller rullegardiner med et stoffvalg som gir en mer landlig stil 
  • Velg rullegardiner blant stort stoff/materialvalg, farger, mønstre og modeller
  • Duker i ulike mønster- og fargekombinasjoner
  • Rullegardiner med stort utvalg av håndtak, snorer og dusker
  • Velg rullegardiner med forskjellig grad av lysinnslipp; lystette, lysfiltrerende eller transparente rullegardiner
  • Motoriserte rullegardiner med fjernkontroll
  • Vi garanterer høy kvalitet på alle våre rullegardiner
Rullegardiner er lette å holde rent ved normal støvtørking og gjerne også en fuktig klut.

Er du mer glad i gardiner, men synes det blir litt mye med både rullegardiner OG gardiner? Da anbefaler vi å ta en titt på vårt utvalg av dekorative og praktiske lamellgardiner. Disse kan være en god erstatning for både gardiner og rullegardiner.