Markisemannen
Copyright © Markisemannen.no

Med frittstående markise kan du velge hvor i hagen du vil ha solskjerming eller tak over hodet fra år til år. Vi hjelper deg å finne en frittstående markise som passer best etter dine behov og ønsker.

$$gal$$

Frittstående markiser gir større frihet

Dette er muligens markedets mest mobile markiseløsning. For noe av det fine med frittstående markiser er at de kan flyttes og settes opp igjen der du måtte ønske solskjerming eller ly for regnet. Markisen kan stå på en åpen terrasse ved huset den ene sommeren eller fritt ute i hagen den andre. På den måten trenger du ikke låse deg til kun en uteplass med tak over hodet. Stativet står stødig på føtter og betongvekter følger med.

 

Skap oaser i hagen med en frittstående markise - eller flere

Kunne du tenke deg en sval, privat oase i din egen hage? Det kan du fint legge opp til med en tilpasset frittstående markise. Her kan du ha spisebordet ditt, hvor familien kan nyte avslappede måltider med gress mellom tærne, eller markisen kan sørge for en lun atmosfære over sittegruppen langt utover sene vår-, sommer- og høstkvelder. Mulighetene er mange – bruk dem!

 

Frittstående markiser har flere bruksområder

Nettopp på grunn av mobiliteten til frittstående markiser kan de brukes flere steder enn i hagen. Som nevnt ser vi dem ofte brukt i restaurantbransjen – og ikke helt uten grunn. Den er meget brukervennlig og fleksibel, og vil gjøre stor nytte også i andre sammenheng der det er store åpne flater. Frittstående markiser kan brukes i/på: 

  • hagen
  • terrassen
  • barnehager og skoler
  • lunsjplass i bedrifter
  • salgsboder / utestand

Stativet kommer med søyler for kabeltrekk, som gjør at du kan henge opp stemningsfull belysning og montere varmekilde for å utvide ”utesesongen”. Se også våre flotte frittstående pergolaer.