Markisemannen
Copyright © Markisemannen.no

Terrassemarkiser kommer i flere varianter og har mange funksjoner – du kan selv velge hva den skal gjøre for deg og huset ditt. Vi har ekspertisen som hjelper deg å finne den terrassemarkisen som passer best, uten at det koster deg noe. 

$$gal$$

Innemiljø ute med tilpasset terrassemarkise

Med terrassemarkise over uteplassen får du nærmest en ekstra stue – eller spisestue om du vil. Markisen luner om kvelden, og du kan sitte ute og hygge deg med familie og venner i loungen utover sensommeren og høsten. Eller starte terrassesesongen allerede fra påske! Med terrassemarkise som tak blir det nesten som å ta med seg stua ut.

På solfylte dager gir terrassemarkisen skygge og behagelig lys under måltidene på spiseplassen, og du trenger ikke være redd for at smøret skal smelte eller melken blir lunken med det samme.

En solid terrassemarkise vil ikke bare skjerme mot sol eller kjølige kvelder, men gjør det også mulig å sitte ute til tross for en liten skur når dere har det som hyggeligst. Opplevelsen av å bruke uteområdet knyttet til boligen blir utvidet, og ikke bare sentrert rundt varme dager med opphold og sol. Markisen skjermer i tillegg innemiljøet, enten det er sol eller regn.

Når du skal velge terrassemarkise, tenk bruksområde OG stil

Terrassemarkisen skal ikke bare ha en praktisk funksjon, det skal også se bra ut. Veltilpassede terrassemarkiser er både praktiske og setter sitt preg på huset og uteplassen. Det er vel verd å ta seg tid til å finne den rette. Vi kommer på gratis befaring og hjelper deg.

 

Med terrassemarkiser får du:

  • solskjerming

  • rimelig tak over hodet

  • lunere uteplass om kvelden – lengre bruksperiode

  • behagelig lys og skygge under måltidene

  • personlig preg / stil på huset

Stort utvalg markiser til terrassen

Vi spesialtilpasser terrassemarkisen etter ditt behov og ønske om farge/design. Velg blant 100 dukfarger og betjeningsmetoder, som bryter, fjernkontroll eller Appstyring.

Under kan du se tilbehør som gjør uteplassen enda lunere, som for eksempel frontkappe, varmelampe eller lyslist. 
Se utvalget av markiseduker her!

Last ned brosjyre om terrassemarkeriser her.