Markisemannen
Copyright © Markisemannen.no
Da kan lamellgardiner være løsningen. Lamellgardiner kan brukes over alt og er spesielt egnet til store vindusflater. Lamellene gir både fleksibel og effektiv solskjerming og setter kanskje prikken over i-en for interiøret ditt?

Mye eller lite lys med lamellgardiner

Lamellgardiner er en praktisk og elegant løsning i forhold til skjerming mot sol og innsyn. Elegant fordi lamellgardinene er et moderne alternativ til gardiner, kan tilpasses interiøret og er med på å pynte opp i rommet. Praktisk fordi lamellene er fleksible slik at du selv kan styre hvor mye lys du ønsker å slippe inn. Du kan velge mellom gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede lamellgardiner.

$$gal$$

Lamellgardiner er like fine hjemme som på kontoret

Hele utvalget lamellgardiner har bredt anvendelsesområde. De pynter opp og skjermer like bra både hjemme og på jobb. Aller best gjør de seg til store vindusflater, men kan også brukes til mindre vinduer og som romdeler eller skjerming.

Praktiske og elegante lamellgardiner

I tillegg til å skape en stemning i rommet, skjerme for sol, lys og innsyn, er det mulig å se ut med lamellgardiner. Den elegante løsningen, hvor du presist og gradvis kan vende lamellene, gir deg spillerom i forhold til mengde lys du vil slippe inn og du kan bevisst skape en harmonisk atmosfære inne. Samtidig ser gardinene lekre ut. De kan også trekkes helt til siden, festes i midten eller på begge sider. Velg mellom å betjene dem med snor, kjede eller elektrisk motor. (http://www.markisemannen.no/produkter/motorer-og-automatikk/) – sjekke om det er rett link!

Kort fortalt får du mye i en og samme løsning hvis du velger lamellgardiner til hjemmet eller kontoret:

- bredt anvendelsesområde – til vinduer og som skillevegg eller skjerming
- ideelle for store vindusflater
- moderne kombinasjon mellom gardiner og tradisjonell solskjerming
- funksjonell løsning på skråvinduer
- fleksibel og effektiv solskjerming
- mange betjeningsmuligheter; snor, kjede eller elektrisk motor
- selv styre grad av lysinnslipp
- gir naturlig, harmonisk lys inne
- elegant og praktisk
- tilskudd til interiøret
- stemningsskaper
- mulig å se ut
- godt utvalg; gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede
- passer bade hjemme og på kontoret

Persienner eller klassiske rullegardiner er andre løsninger for innvendig skjerming - med mange valgmuligheter - som du kanskje også vil ta en titt på?