-30%* på solskjermig og garasjeporter fra Markisemennen/Mora garasjeporter

 

Tilbudet varer hele året!

* Rabatten gjelder ikke pergola og noen få spesialprodukter. Det gis ikke rabatt på rabatt hvis andre kampanjer samtidig og ikke rabatt på eventuell montering.

 

Invester i sol- og innsynsskjerming og få:

  • Betydelig mindre varmeinnslipp
  • Skjerming av ubehagelig sollys
  • Redusert møbelfalming
  • Behagelige dager og kvelder på terrassen
  • Mindre innsyn
  • Ingen reflekser på TVen
  • Økt verdi på boligen

Markisemannen og Mora garasjeporter er spesialister på solskjerming og garasjeporter og en del av HD Solskjerming AS, Norges største og eneste landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av sol- og innsynsskjerming, samt garasjeporter. Våre «skreddersydde» kvalitetsprodukter produseres ved flere fabrikker i Norge. Vi tilbyr GRATIS befaring med måltaking basert på dine behov og du vil så få et uforpliktende tilbud. Produktene blir produsert etter mål, vi er ansvarlige for. Hovedproduktgruppene er markiser, persienner for utvendig og innvendig bruk, screens, plisségardiner, lamellgardiner og en rekke andre interiør og eksteriørprodukter, samt garasjeporter som også er norsk produserte.

 

Våre garasjeporter er svært prisgunstige i forhold til det høye kvalitetsnivået. De har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Dette er svært plassbesparende og gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen. Portene har bl.a. ekstra tykk galvanisering for norsk klima. Åpning og lukking lettes ved hjelp av torsjonsfjærer og fjernkontroller til to biler.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud i dag:

Våre erfarne kundekonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål vi er ansvarlige for, og gir et konkurransedyktig tilbud gjerne inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende, fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg. Husk å oppgi “NTE” når du kontakter oss. Forutsetningen for rabatt er fremvisning av gyldig medlemskort før/ved ordresignering

Få gode råd og få hjemmet du drømmer om. Vi er der gjennom hele prosessen fra A til Å.

Hva venter du på? Kontakt oss i dag – helt uforpliktende.