Visste du at Duette® hjelper på både lys og lyd?

Med Duette® får du både plissegardinens fleksibilitet og enestående effekt på både akustikk, sollys og temperatur – vinter som sommer.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Plisségardiner er elegante interiørgardiner i et foldet materiale som takket være et genialt snorsystem kan gi stor fleksibilitet, ved at gardinene kan flyttes opp og ned på snorene. Festesystemet gjør også at plissegardiner egner seg godt i både store vinduer og vinduer med «ukurant» form eller helning, som skråvinduer eller takvinduer.

Duette® isolerer om vinteren

De doble plissegardinene, Duette®, har et luftrom mellom de to plisselagene. Dette luftlaget isolerer og gjør at Duette® er mest effektiv av alle interiørgardiner til å hindre oppvarming innendørs av sommersola. Det geniale er at det samme luftlaget virker isolerende også i vinterhalvåret og reduserer effekten av kaldras fra kjølige vinduer.

Bedrer akustikken

Duette® har også flere egenskaper, da den har svært god effekt på akustikk i rom med store vindusflater og mye lyd som kontorlandskap eller barnehager. Den doble gardinen med luftlag i midten demper effektivt lyden i stedet for at vinduene gir gjenklang.

Mørklagt soverom hele året

Vi vil påstå at Duette® passer i alle husets rom, også det litt vanskelige soverommet. Soverommet er nemlig et rom der du gjerne ønsker dagslys, men ikke innsyn når du står opp om morgenen. Det får du ved å skjerme nederste del av vinduet og la øverste del være åpen (krever funksjonen Up&Down). I tillegg kan du få et langt mørkere soverom, selv på lyse sommernatta, om du velger et Blackout materiale. Ønsker du derimot en dus filtrering av lyset selv når gardinene er trukket ned, kan du velge en mer transparent variant.

Materialer med ulike funksjoner

Trenger du interiørgardiner på badet, kjøkkenet eller vaskerommet? Duette® kan fås i materialer som er alt fra anti-statiske og vaskbare til flammehemmende, og vil dekke de fleste behov også i litt mer «krevende» rom.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Dobbel plisségardin (Duette) er det optimale valget dersom du ønsker å redusere varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene.
Det unike med plisségardiner er at de kan tilpasses de fleste vindusformer. Plisségardiner tar liten plass og kan betjenes på veldig mange måter.

Du kan når som helst melde deg av.

Få gode råd og få hjemmet du drømmer om. Vi er der gjennom hele prosessen fra A til Å.

Hva venter du på? Kontakt oss i dag – helt uforpliktende.