Visste du at Duette® hjelper på både lys og lyd?

Med Duette® får du både plissegardinens fleksibilitet og enestående effekt på både akustikk, sollys og temperatur – vinter som sommer.

Plisségardiner er elegante interiørgardiner i et foldet materiale som takket være et genialt snorsystem kan gi stor fleksibilitet, ved at gardinene kan flyttes opp og ned på snorene. Festesystemet gjør også at plissegardiner egner seg godt i både store vinduer og vinduer med «ukurant» form eller helning, som skråvinduer eller takvinduer.

Duette® isolerer om vinteren

De doble plissegardinene, Duette®, har et luftrom mellom de to plisselagene. Dette luftlaget isolerer og gjør at Duette® er mest effektiv av alle interiørgardiner til å hindre oppvarming innendørs av sommersola. Det geniale er at det samme luftlaget virker isolerende også i vinterhalvåret og reduserer effekten av kaldras fra kjølige vinduer.

Hvit duette-gardin

Bedrer akustikken

Duette® har også flere egenskaper, da den har svært god effekt på akustikk i rom med store vindusflater og mye lyd som kontorlandskap eller barnehager. Den doble gardinen med luftlag i midten demper effektivt lyden i stedet for at vinduene gir gjenklang.

Rødlige duette-gardiner

Mørklagt soverom hele året

Vi vil påstå at Duette® passer i alle husets rom, også det litt vanskelige soverommet. Soverommet er nemlig et rom der du gjerne ønsker dagslys, men ikke innsyn når du står opp om morgenen. Det får du ved å skjerme nederste del av vinduet og la øverste del være åpen (krever funksjonen Up&Down). I tillegg kan du få et langt mørkere soverom, selv på lyse sommernatta, om du velger et Blackout materiale. Ønsker du derimot en dus filtrering av lyset selv når gardinene er trukket ned, kan du velge en mer transparent variant.

Miks av mørk og lys gardin i samme vindu

Materialer med ulike funksjoner

Trenger du interiørgardiner på badet, kjøkkenet eller vaskerommet? Duette® kan fås i materialer som er alt fra anti-statiske og vaskbare til flammehemmende, og vil dekke de fleste behov også i litt mer «krevende» rom.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Duette® plisségardin (dobbel plisségardin) er det optimale valget dersom du ønsker å redusere varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene. Duette® er doble plisségardinger som kommer i mange ulike farger og betjeningsmuligheter. Duette® gardin finnes i ulike modeller slik som transparente og halvtransparente, slik at du kan finne de perfekte gardinene, enten du har store vinduer eller små.
Plisségardiner kan tilpasses de fleste hus og vindustyper, noe som skiller dem fra mange andre gardintyper. De tar liten plass og kan betjenes på mange ulike måter – både opp og ned. Velg mellom en lysdempende modell eller lystett variant, og skap akkurat den stemningen du vil ha i rommet!

Du kan når som helst melde deg av.