fbpx

Tilpasningsdyktige interiørgardiner

Det som er så flott med plisségardiner er at de gir et komfortabelt uttrykk uansett hvor på vinduet de er plassert. Den lekre og stilrene formen til plisségardiner gjør at de passer i alle typer rom.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

En plisségardin bygger svært lite når de er trukket helt opp. Dette gjør de til et bra alternativ til klassiske persienner og rullegardiner.

Les også tips om hvordan du får full utnytte av plisségardinen din her.

Plissegardiner passer i de fleste typer vinduer, f.eks. takvinduer.

Opp – ned plisségardin

Plisségardiner kan betjenes på mange forskjellige måter. En av måtene er en «opp – ned plisségardin» hvor du kan åpne og lukke gardinen fra både topp og bunn. Det vil si at du kan velge hvor på vinduet du vil skjerme. Ønsker du sol, men ikke vil ha innsyn fra gaten utenfor? Da kan du trekke plisségardinen ned fra toppen slik at den ligger i bunnen av vinduet.

Plissegardiner kommer i ca. 150 ulike farger og mønstre. Her varianten Duette i oransjetonen Fixé Elan Carrot

Plisségardin på mål

Plisségardiner kan tilpasses nesten alle typer vinduer, også takvinduer og vinterhager. Har du vinduer av ulike størrelser og former kan du selvfølgelig få plisségardiner på mål slik at de er skreddersydd for akkurat dine vinduer.

Visste du at plisségardinen isolerer på kalde dager? Les mer her.

Hos oss kan du velge mellom mange forskjellige typer stoffer, farger og mønstre slik at plisségardinene matcher din personlige stil. Når det gjelder betjening kan du styre plisségardinen manuelt med snor eller uten. Den snorløse varianten er perfekt for barne- og kjæledyrsikkerhet. Har du store møbler foran vinduet eller bare ønsker enn mer tilgjengelig betjening så har vi motoriserte plisségardiner med fjernkontroll eller bryter.

 

Bla i vår katalog her for detaljert produktinformasjon.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Dobbel plisségardin (Duette) er det optimale valget dersom du ønsker å redusere varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene.
Det unike med plisségardiner er at de kan tilpasses de fleste vindusformer. Plisségardiner tar liten plass og kan betjenes på veldig mange måter.

Du kan når som helst melde deg av.

Få gode råd og få hjemmet du drømmer om. Vi er der gjennom hele prosessen fra A til Å.

Hva venter du på? Kontakt oss i dag – helt uforpliktende.