Stopp innsynet – ikke utsikten!

Her er våre beste tips til hvordan du kan unngå sjenerende innsyn uten å ødelegge for egen utsikt.

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og dagene blir kortere og kortere. Når det er mørkt ute er det selvfølgelig enklere for naboer og forbipasserende å se inn i boligen din, og for noen oppleves det som som ubehagelig. For noen er løsningen å trekke gardinene hardt igjen og leve innendørs uten utsyn til omverdenen. Men hva gjør du hvis du ønsker å se ut? I denne artikkelen presenterer vi noen solskjermingsløsninger som ivaretar dine krav til utsikt, men som også hindrer nysgjerrige øyne.

 

Plisségardiner

I tettbebygde strøk eller der vinduene er vendt ut mot vei eller nabo, er plisségardiner et perfekt og populært alternativ. De hindrer innsyn, men slipper fortsatt lys inn. Det er en elegant og stilren form for solskjerming som passer i alle typer rom. Fordelen med plisségardiner er at de bygger svært lite når de er trukket helt opp, og gir et behagelig, mykt uttrykk når de er sluppet ned eller er plassert midt på vindusflaten. Med plisségardiner har du stor frihet til å velge et spesifikt område av vinduet du har lyst til å hindre innsyn gjennom. Dra fra toppen og ned, eller dra fra bunnen opp, og plasser plisségardinen der du ønsker skjerming for innsyn.

Les mer om dobbel plisségardin (Duette) her og vanlig plisségardin her

Screens

Soverom med grå screens
Den transparente duken til screens lar deg se ut selv når den er trukket ned. Fra utsiden ser man ingenting.

 

Screens er en type utvendig solskjerming som kan sammenliknes med en kraftig, utvendig rullegardin, men som har en noe transparent duk. Den store fordelen med screens er du kan se tilnærmet uhindret ut av vinduet, samtidig som de skjermer for innsyn når det er lyst ute. Som en liten bonus slipper screens et behagelig lys inn i rommet og bidrar til å varmeisolere din bolig. Screens kommer i et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad, og er et godt alternativ til utvendige persienner og markiser.

Her kan du lese mer om Screens.

 

Lamellgardiner

Hvite lameller i spisestue
Lamellgardiner hindrer innsyn, men opprettholder godt lysinnslipp og et elegant utseende

Hvis du ønsker et alternativ med et strammere og mer moderne uttrykk, kan lamellgardiner være løsningen. Som med screens har du muligheten til å se relativt godt ut av vinduet, uten at de på utsiden ser inn. Lamellene er fleksible, slik at du selv kan styre hvor mye lys du ønsker å slippe inn. Du kan velge mellom gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede lamellgardiner. Lamellgardiner er et godt valg for den som ønsker solskjermingsløsning som både er svært elegant og svært praktisk.

Les mer om lamellgardiner og bruksområder her. 

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Plisségardiner kan tilpasses de fleste hus og vindustyper, noe som skiller dem fra mange andre gardintyper. De tar liten plass og kan betjenes på mange ulike måter – både opp og ned. Velg mellom en lysdempende modell eller lystett variant, og skap akkurat den stemningen du vil ha i rommet!

Screens er en god løsning for deg som ønsker effektiv, enkel og energiøkonomisk solskjerming.

Og du! Vi tilbyr nå 40% på screens med motor.
Lamellgardiner kan brukes overalt, men er spesielt egnet til store vindusflater, skråvindu og skyvedører. Sett et moderne og tidsriktig preg på kontoret eller i hjemmet med lameller! Vi tilbyr 40% rabatt på lamellgardiner i hele februar.

Du kan når som helst melde deg av.