Sover du dårlig om natten?

I en hektisk hverdag er søvn avgjørende for god og stabil helse. De færreste tenker over at lyset som trer inn på rommet der du sover, spiller en stor rolle for søvnkvaliteten.

Grunnen til at du sover bedre i et stummørkt rom er fordi lys vil stimulere melatoninnivået i kroppen til å tro at det er dag. I Norge varierer lyset etter årstidene, derfor trenger vi å skape et godt sovemiljø slik at du får sove godt gjennom hele året. Blackout rullgardinene som selges hos Markisemannen er helt lystette. Det betyr at de slipper inn minimalt med lys, og gjøre om dag til natt, om det er å foretrekke. 

Sovende kvinne i mørkt soverom

Ønsker du å våkne til dagslys kan du velge en timer som programmerer rullgardinene til å trekke seg opp før alarmen ringer om morgenen. 

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Screens er en god løsning for deg som ønsker effektiv, enkel og energiøkonomisk solskjerming.

Vindusmarkiser gir skjerming for både sollys og innsyn. I tillegg gir det fasaden et helt eget preg, alt etter hvilken type markise du velger.
Duette® plisségardin (dobbel plisségardin) er det optimale valget dersom du ønsker å redusere varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene. Duette® er doble plisségardinger som kommer i mange ulike farger og betjeningsmuligheter. Duette® gardin finnes i ulike modeller slik som transparente og halvtransparente, slik at du kan finne de perfekte gardinene, enten du har store vinduer eller små.
Rullegardiner er den optimale løsningen for deg som ønsker et mørkt soverom. De finnes med ulike løsninger for betjening, og er derfor svært effektive og praktiske.

Du kan når som helst melde deg av.