Skjerm deg for lav sol, vind og innsyn

Solskjermingsprodukter dekker flere behov enn skjerming mot solen. Det er ingen hemmelighet at en norsk sommer byr på mer enn bare strålende solskinn.

Solskjerming gir også ly mot yr, regn, vind og innsyn!

Stripete levegg

Mange terrasser, spesielt leilighetsterrasser over bakkeplan, er utsatt plassert i forhold til vind. Med en Zipscreen sidevegg kan du skape le – og samtidig gjøre terrassen litt mer privat ved å forhindre innsyn. Du kan konstruere din egen lille lune krok, eller lage et skjermet område stort nok til et helt grillparty. Det finnes enkle, praktiske løsninger på sidevegger i fleksibelt materiale som rulles helt sammen inne i en av sidestolpene, og som enkelt kan trekkes ut ved behov. Se film her.

Grå- og hvitstripet takmarkise med screen som nedfellbar levegg

Har du en terrassemarkise, kan en nedsenkbar frontkappe (Sunset) med screenduk festes mot gelender, gulv, eller til justerbare vindsikringsstag. Den hindrer innsyn og lav sol, tar av for vind og gjør det lunere på uteplassen. Frontkappen heves og senkes manuelt. Se film her.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

En levegg skjermer uteplassen din og gjør den lunere. Den er uttrekkbar og kan monteres på veggen eller i taket. Velg mellom en rekke ulike stofftyper, slik at du både kan skjerme for vind, men samtidig se gjennom.

Screens er en god løsning for deg som ønsker effektiv, enkel og energiøkonomisk solskjerming.

Og du! Vi tilbyr nå 40% på screens med motor.
Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen med terrassemarkise. Med riktig terrassemarkise blir uteplassen nærmest som et ekstra rom i huset. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden.

Du kan når som helst melde deg av.