Sikre garasjeporten for deg, og mot andre

Gjør noen smarte valg om du har tenkt å skifte garasjeporten din. Les mer om sikkerhet her.

Har du en garasjeport som begynner å vise alderen sin? Eller kanskje du bruker sommer på byggeprosjekt til ny garasje? Om du skal sette inn en ny garasjeport er det lurt å tenke på sikkerhet, og alt dette innebærer. Mora Garasjeporter deler litt av sin lange erfaring med oss. Dette for å sørge for at sikkerhet, i alle sine former, er så god som den kan være.

Montering av motor til garasjeport
Riktig motor er god sikkerhet

Sikkerhet for deg og bilen

Det finnes, som med alt mekanisk, muligheter for å skade seg på en dårlig garasjedør. Er døra litt tung kan den fort skade både kropp og bil. Mange vil kanskje synes at begge deler er like vondt. Brukes riktig motor til garasjedøren, CE-godkjent, så skal den automatisk stoppe når den møter motstand. For å være fullstendig beskyttet kan man også få sikret seg fra å klemme fingrene mellom bladene på garasjeporten.

Sikkerhet mot uventede gjester

Det er normalt store verdier i en garasje og det sier seg selv at man bør låse garasjedøra. Med en port med manuell lås er sannheten imidlertid at så ofte ikke skjer i praksis. De motoriserte og fjernkontrollstyrte garasjeportene fra Mora låser seg selv automatisk når de er kjørt ned uten sjenerende håndtak og nøkkellås slik at portoverflaten forblir slett og lekker (porten kan imidlertid fås opp innen ifra som en sikkerhet hvis f.eks. strømbrudd). For å hindre innbrudd kan det også være lurt å sørge for at døra er synlig, slik at du og andre lett kan se hva som foregår. Pass også på at dyrebare gjenstander ikke er synlig fra eventuelle vinduer, da dette kanskje kan motivere til innbrudd.

Manuell garasjeport-åpner med lås

Kvalitet – en selvfølge

Mora Garasjeporter har sørget for gode løsninger i lang tid, og du kan være sikker på at de har kunnskapen som trengs for å få alt på plass slik det skal i din garasje. Litt av den kunnskapen finnes her, men er du nysgjerrig, og har satt «ny garasjeport» på sjekklista, så vil vi anbefale å lese om dem på nettsidene deres.

 

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Med en fartstid på 30 år er Mora garasjeporter en av Østlandets ledende leverandører av vedlikeholdsfrie, isolerte garasjeporter tilpasset nordisk klima.

Du kan når som helst melde deg av.