Rullegardin på mål

Husker du dårlig tilpassede rullegardiner fra barndommen du også? Følg på, Stian har funnet ut at du får rullegardin på mål og gir deg løsningen som tar deg fra sjenerende glipper mellom karm og rullegardin til rom du virkelig trives i.

Jeg har nettopp flyttet inn i ny bolig, og nesten ingen vinduer er av standard størrelse. Arkitekten har hatt frie tøyler, og jeg behøver tilpassede rullegardiner på mål.

Enten du har flyttet inn i eldre bolig eller nytt hus, er sjansen stor for at vinduene kommer i mange ulike størrelser. Med rullegardiner på mål, vil du kunne sørge for skjerming uten glipper, og stilrene løsninger tilpasset ditt hjem.

Klassiske eller lystette rullegardiner som solskjerming? Tilpass med mål som dekker vinduene i din bolig.

I mitt tilfelle ønsker jeg lystette rullegardiner på soverommene, og til dels skjerming av innsyn i stua. Vindusveggen her måler over 3 meter i bredden, og jeg vil ha én bred rullegardin som dekker hele området. Med 10 tommeltotter setter jeg bort oppmålingen til de kyndige, og får gratis befaring av jobben som må gjøres. Jeg får vite at de leverer opptil 3,40 brede og 3,5-4,5 meter lange rullegardiner (hvorav 3,5 meter er standard).

Funksjonelle rullegardiner

På gutterommet som liten hadde jeg en gul rullegardin med nesten 5 cm glippe på hver side. Den var både upraktisk i møte med morgensola, og lite pen å se på. I min nye bolig ønsker jeg derfor å gjøre opp med fortiden, og skaffe meg funksjonelle rullegardiner, som samtidig løfter rommene interiørmessig. Soveromsvinduene i den nye boligen er høye og smale, så her trenger jeg mye stoff på rullen. Jeg velger en lystett variant, ettersom samboeren jobber nattevakter til stadighet. På rommet til sønnen vår er det tilsvarende vinduer, men fordi han er redd for mørket velger vi rullegardiner som slipper inn lys, og samtidig skjermer for innsyn om kvelden.

Lys rullegardin med enkle horisontale striper
Lyse rullegardiner som slipper inn lys

For at resultatet skal bli så bra som mulig, lager jeg en oversikt over bestillingen før befaringen gjøres:

  1. Jeg ønsker rullegardiner på mål, spesialtilpasset mine vinduer. Én bred rullegardin til vinduene i stua, og 4 smale rullegardiner som når fra taket og ned til gulvet.
  2. Skjerming av innsyn i stua, men med mulighet for at lys slipper gjennom. Lystette varianter på det første soverommet, og innsynsskjerming på det andre.
  3. Farger som er tidløse, da jeg vil slippe å bytte disse for ofte.
  4. Motoriserte rullegardiner som enkelt kan styres fra app på mobilen.
Få rullegardin på mål. Rullegardin kan tilpasses de fleste vindu.

Med rullegardiner på mål vil du kunne skreddersy solskjerming og innsyn slik det passer deg. Velg blant stoffer, farger og mønstre som treffer din bolig best mulig.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Bla i vår katalog her for detaljert produktinformasjon.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Rullegardiner er den optimale løsningen for deg som ønsker et mørkt soverom. De finnes med ulike løsninger for betjening, og er derfor svært effektive og praktiske.

Du kan når som helst melde deg av.