Plisségardinen – den ultimate løsningen

Visste du at nesten uansett hva slags solskjermingsbehov du har er, mest sannsynlig, plissegardinen løsningen.

Den fleksible gardinen kan tilpasses så og si alle vindustyper, finnes med forskjellige betjeningsløsninger og i utallige farger.

 

Fleksibel gardin

Har du et skråvindu, takvindu eller til og med rundt vindu vil en plisségardin tilpasses slik at solskjermingen blir god. Den passer i store eller små vinduer.

Les mer om plisségardin her

Plissegardin montert i skrått vindu
Kan enkelt tilpasses unike vindusformer. Det ser pent ut og den er enkel å betjene.

 

Juster slik det passer deg best

Plisségardinen kan bestilles med bevegelig topp og bunn, slik at du også kan få klart glass oppe og/eller nede, og er derfor svært fleksibel. Den betjenes på forskjellige måter alt etter hvilken variant du ønsker – med snor, dytte med hånden eller elektrisk med fjernkontroll eller mobil. Plisségardinen er også en solskjermingsløsning som tar liten plass, er nett og tidløs i uttrykket.

Rødlige plissegardiner i stua
Et fleksibelt produkt med mange bruksområder.

 

Det er du som bestemmer

Det finnes et hav av fargemuligheter for duker til plisségardin. Om du vil gå ton-i-ton med veggfargen eller om du vil ha en kontrastfarge, finner du garantert noe som passer til ditt rom. Skal du bare skjerme for innsyn og sile lyset er det duker som er halvgjennomskinnelig. Vil du mørklegge et rom kan plisségardinen også fås med lystett bakside.

Les mer om dobbel plisségardin (Duette) her

Grå plissegardin med dobbel duk
Ønsker du ekstra lystett gardin, bestiller du med dobbel duk.

 

Som du skjønner er det mange muligheter – i ett og samme produkt. Er du i tvil om hva du skal velge er det kanskje nettopp plisségardinen som er løsningen.

 

Trenger du hjelp til å se mulighetene hjemme hos deg? Klikk på den gule knappen «Få tilbud» oppe i høyre hjørne, fyll inn postnummer og bestill gratis befaring hjem til deg.

 

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Duette® plisségardin (dobbel plisségardin) er det optimale valget dersom du ønsker å redusere varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene. Duette® er doble plisségardinger som kommer i mange ulike farger og betjeningsmuligheter. Duette® gardin finnes i ulike modeller slik som transparente og halvtransparente, slik at du kan finne de perfekte gardinene, enten du har store vinduer eller små.
Plisségardiner kan tilpasses de fleste hus og vindustyper, noe som skiller dem fra mange andre gardintyper. De tar liten plass og kan betjenes på mange ulike måter – både opp og ned. Velg mellom en lysdempende modell eller lystett variant, og skap akkurat den stemningen du vil ha i rommet!
Stadig større andel av våre kunder ønsker automatisert styring av våre produkter, f.eks. fra godstolen eller via engangs-programmering av helautomatiske styringssystemer, og vi ligger derfor i forkant også på dette området.

Du kan når som helst melde deg av.