På tide å tenke på markise til sommeren

Ligg i forkant slik at denne sommeren skal terrassemarkisen være på plass når behovet melder seg og ikke bare et svett ønske.

Alt for ofte er vi litt på etterskudd. Satt ute i fjor sommer og tenkte at nå kunne det vært fint og kjørt ut terrassemarkisen for å få litt skygge. Den tanken streifer oss ikke nå når vi trekker ut på terrassen og håper på mest mulig vårsol som varmer.

Kom i sommermodus

Bla tilbake til gode minner med sommer og sol og kom i modus for å planlegge.

Kanskje det er på tide å mimre litt. Ta frem fotoboka eller kikk igjennom kamerarullen på mobilen og kom i sommermodus. Ligg i forkant slik at denne sommeren skal terrassemarkisen være på plass når behovet melder seg og ikke bare et svett ønske.

Uteplassen blir straks mer bruksvennlig med en markise når solen steker om sommeren.

Noe er lurt å tenke over før man skaffer en markise. Selvsagt får man hjelp til alt dette ved en befaring, men ligg gjerne litt i forkant her også og gjør deg noen tanker om dine behov og ønsker.

Slik ser min ønskeliste ut:

  1. Markisen skal ha et moderne og stilrent utseende, og ikke ta for mye oppmerksomhet på husveggen når den ikke er i bruk.
  2. Tidløs duk som trenger lite vedlikehold. Er usikker på om jeg skal velge lys eller mørk. Jeg leser saken om å velge lys eller mørk markiseduk for å få noen tips. Og om du er nysgjerrig på under hvilke det blir varmest, under lys eller mørk duk, kan du lese mer her.
  3. Terrassemarkisen må være lett å håndtere, altså motorisert, gjerne med sol- og vindsensor. I saken om automatisering fra helt enkelt til avansert er alt man trenger å vite om nettopp dette tema. Er du typen som drømmer om smarthjem kan markisen lett integreres. Les mer her.
  4. Tåle norsk sommervær, dvs både sterk vind, sterk sol og kraftige regnskyll. Er du litt på vippen til å tenke at det er fristende med noe permanent kan pergola være tingen. Les saken skal du ha mer solid terrassetak enn dette må du snekre et.

 

Kanskje ser ønskelisten din ganske lik ut. Den kan bli virkelighet. Det er på tide å bestille befaring og få ballen til å rulle. Denne sommeren skal det nytes i fulle drag!

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen med terrassemarkise. Med riktig terrassemarkise blir uteplassen nærmest som et ekstra rom i huset. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden.

Du kan når som helst melde deg av.