Møt høsten med nye interiørgardiner

Med nye interiørgardiner gir du ikke bare stue eller soverom en fin ansiktsløftning, men også effektiv skjerming mot høstsola.

Akkurat som våren og forsommeren er tid for å forberede uteplass og hage, er høsten for mange tid for å bruke mer tid innendørs. Unntaket er selvsagt om du har en utestue med pergola eller markise, levegg og terrassevarmer. Da kan du nyte late kveldstimer på uteplassen hele høsten.

For deg som trives i egen stue når høsten kommer, husk at du med plissegardiner, lameller eller rullegardiner kan kombinere dekor med funksjon. Her er noen tips for en enkel «oppussing» av stua til lune høstkvelder.

Lyse lameller

Lamellgardiner

Lamellgardiner gir rommet et stilfullt uttrykk hvis du ønsker noe mer elegant enn «vanlig» solskjerming. Lameller egner seg godt for store vindusflater og passer også i for eksempel skråvinduer. Med lameller kan du styre hvor mye lys du slipper inn på to måter. Når du velger materiale, kan du velge mellom gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede gardiner. I tillegg kan du vinkle lamellene og på denne måten velge hvor mye dagslyset og sola slipper til.

Les mer: Løs lysutfordringen med lameller

Mørke lamellgardiner på soverommet
Plissegardiner gir et klassisk og stilig preg i alle typer rom.

Plissegardiner

De stilrene plissegardinene er Markisemannens bestselger blant interiørgardiner, takket være både utseendet og fleksibiliteten. Med Up&Down-betjeningsfunksjon, som f.eks. kan gi deg klart glass oppe og nede på vinduet, kan du velge hvilken del av vinduet som skjermes, og hvor mye dagslys du slipper inn. Velger du den doble varianten Duette®, har du også en gardin som kan mørklegge rommet helt med materialet blackout.

Som snorløs variant får du også en gardin som er sikker for både barn og kjæledyr.

Les mer: Tre tips: Slik får du full nytte av plissegardinen

Mørke rullegardiner i stua

Rullegardiner

Om «rullegardiner» får deg til å tenke på de gamle, hvite rullegardinene som ikke akkurat var noe syn for øyet, har vi en nyhet til deg. Markisemannens rullegardiner er fremdeles effektiv solskjerming, men i tillegg bidrar de til dekor av rommet. Med et stort utvalg i materialer, farger og mønstre er vi sikre på at du finner en rullegardin som passer din stil.

Rullegardin med lyse striper

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Lamellgardiner er spesielt egnet til store vindusflater, men kan brukes overalt. Også på skråvindu.
Duette® plisségardin (dobbel plisségardin) er det optimale valget dersom du ønsker å redusere varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene. Duette® er doble plisségardinger som kommer i mange ulike farger og betjeningsmuligheter. Duette® gardin finnes i ulike modeller slik som transparente og halvtransparente, slik at du kan finne de perfekte gardinene, enten du har store vinduer eller små.
Rullegardiner er svært effektive, praktiske og har smarte løsninger for betjening. Passer perfekt for deg som må ha det mørkt når du skal sove.
Det unike med plisségardiner er at de kan tilpasses de fleste vindusformer. I tillegg tar de liten plass og kan enkelt betjenes opp og ned på veldig mange måter.

Du kan når som helst melde deg av.

Få gode råd og få hjemmet du drømmer om. Vi er der gjennom hele prosessen fra A til Å.

Hva venter du på? Kontakt oss i dag – helt uforpliktende.