fbpx

Langt mer enn bare solskjerming

Interiørgardiner er mer enn bare solskjerming, de bidrar også til stil og stemning i hjemmet ditt, kanskje spesielt når sola er en blek drøm og mørket tar over.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Om du leser dette i november, er det ganske sikkert mange andre ting som står høyere opp på «to do-lista» enn solskjerming, siden sola sjelden er plagsomt sterk – eller tilstedeværende i det hele tatt på denne tida av året. Men nettopp da er det kanskje interiørgardiner kommer aller best til sin rett. Ikke i form av å skjerme for sola, men som stemningsskaper, dekor og skjerming for innsyn i stue, kjøkken eller soverom.

Velg deg en stil

Stilen på rommet du skal utstyre med nye interiørgardiner har selvsagt noe å si når du skal velge mellom plissegardiner, persienner eller lameller. Men det er ditt valg om du går for kontraster eller en klassisk «alt matcher alt»-stil.

Har du gammelt trepanel på veggene i en stor stue, kan lamellgardiner i en varm farge gi en fin, klassisk stil. Eller hva om du lar vinduene komme mer til sin rett ved å velge plissegardiner i lyse toner? Valget er ditt!

Kombiner gjerne rullegardiner med vanlige tekstilgardiner for et mykt og lunt utrykk.

Tenk funksjon

Selv om det føles lenge til sola blir en utfordring igjen, er det verdt å ta hensyn til funksjon også. På stua holder det kanskje å kunne blende av sola såpass at den ikke skinner rett i TV-skjermen eller steker i bakhodet når du sitter i sofaen. På kjøkkenet og vaskerommet kan det være greit å vurdere en gardin som tåler vannsøl, matsøl og vask, mens du på barnerommet av sikkerhetsgrunner bør tenke over om snorløs betjening på gardinene gjør rommet sikrere for nysgjerrige barnehender. Velger du gardiner til et soverom, kan det være greit å tenke på om du foretrekker å ha det mørkt på rommet på lyse sommernetter. I så fall bør du velge interiørgardiner i mørke farger eller lystett materiale.

Velg rullegardiner med lystett duk på soverommet om du ønsker det mørkt, særlig på lyse sommernetter.

Stort utvalg

Med Markisemannens innholdsrike katalog, trenger du ikke velge mellom stil eller funksjon, våre interiørgardiner kommer i et stort utvalg av stiler, farger og mønstre. Derfor er vi sikre på du gjør et godt valg som gir hjemmet ditt både en ansiktsløftning til mørketida og funksjonell solskjerming til sommeren.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Dobbel plisségardin (Duette) er det optimale valget dersom du ønsker å redusere varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene.
Det unike med plisségardiner er at de kan tilpasses de fleste vindusformer. Plisségardiner tar liten plass og kan betjenes på veldig mange måter.
Er du av dem som må ha det mørkt når du skal sove? Rullegardiner er svært effektive, praktiske og har smarte løsninger for betjening.
Lamellgardiner kan brukes over alt og er spesielt egnet til store vindusflater. Lamellene gir både fleksibel og effektiv solskjerming
Skap stemningsfullt lys eller skjerme for solen med tidløse innvendige persienner i alle rom. Fås i flere farger og lamelltykkelser – tilpasset interiør og bruk.

Du kan når som helst melde deg av.

Få gode råd og få hjemmet du drømmer om. Vi er der gjennom hele prosessen fra A til Å.

Hva venter du på? Kontakt oss i dag – helt uforpliktende.