Lamellgardiner gir et fantastisk lys og fargespill

Drømmer du om noe som erstatter tradisjonelle gardiner og som fungerer som innvendig solskjerming, dekor og romdeler? Lameller gir fornyelse og solskjerming i ett.

Gradestokken kryper oppover, skyfri himmel og solskinn. Lurer du på hva du skal velge for skjerming? Lamellgardinenes lysregulering er enkel og nøyaktig, og du bestemmer selv hvor mye av dagslyset du vil ha inn. Det gjør at du får en optimal mengde dagslys – alltid!

Lameller egner seg for både hjem og kontor. Det er en fleksibel og elegant løsning, men egner seg veldig godt til store vindusflater uten at det tar for mye oppmerksomhet og plass. Ønsker du å være litt kreativ kan lamellgardiner fungere fint som romdeler eller foran en åpen garderobe. Samtidig gir det et tilskudd av tekstur og lyddemping i rommet. Les også saken om hvordan lameller løser lysutfordringer her.

Morgenlyset siles inn mellom lamellene. Bestem selv hvor mye som skal slippes inn og vekke deg om morgenen.

Stort farge og designutvalg

Hva velger du? For å skape liv og understreke rommets karakter, velg en mørkere farge for et lunt inntrykk. Lysere toner gir rommet et luftig preg. Trenger du ro og harmoni velg ton-i-ton i lyse, brune, beige og offwhite toner fra rom til rom.Hva med å skape en helhet med lik fargepalett i hele boligen? For å skape liv i hjemmet fortsetter vi med å ta inn naturen med masse grønne farger og planter, gjerne med innslag av varm terracotta.
En enkel måte for å få oversikt over muligheter som finnes klikk deg inn her.

Hvordan tar du vare på lamellene

Har du lamellgardiner som er blitt krøllete kan du enkelt stryke de med lav varme. Plasser en kjøkkenklut mellom strykejernet for en skånsom prosess. Lameller har en støvavisende overflate men det kan allikevel være en god idé å gå over dem med støvsugeren, en støvbørste eller en lett fuktet klut med mildt såpevann for å forlenge levetiden og bedre inneklimaet.

Fordeler lameller gir deg

  • Avskjerming og solskjerming av vindu
  • Ett stort utvalg av farge, tekstil, tekstur og lystetthet
  • Enkel lysregulering
  • Leveres i mange bredder
  • Skaper en fin overgang mellom interiør og vinduer
  • Lamellene betjenes med snorer, førestang eller elektrisk.
  • Fleksibel justering av lys og utseende.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Lamellgardiner kan brukes overalt, men er spesielt egnet til store vindusflater, skråvindu og skyvedører. Sett et moderne og tidsriktig preg på kontoret eller i hjemmet med lameller! Vi tilbyr 40% rabatt på lamellgardiner i hele februar.
Stadig større andel av våre kunder ønsker automatisert styring av våre produkter, f.eks. fra godstolen eller via engangs-programmering av helautomatiske styringssystemer, og vi ligger derfor i forkant også på dette området.

Du kan når som helst melde deg av.