Gi hjemmet et løft med innvendig solskjerming

Å bruke ordet «solskjerming» om produkter som lameller, plissegardiner, rullegardiner eller persienner er egentlig ikke helt dekkende, da disse produktene bidrar til mye mer enn bare å skjerme for sola. Med enkle grep får du dekorative vinduer som matcher stilen i stua, kjøkkenet eller soverommet.

Utvalget av materialer, farger og stiler er så stort at vi er sikre på at vi har noe som passer til hjemmet ditt:

  • 30 ulike farger på innvendige persienner i tre eller aluminium
  • 120 farger på plisségardiner
  • 130 farger på rullegardiner
  • 148 farger på lamellgardiner

Bildene i saken viser deg noen eksempler på hvordan innvendig solskjerming bidrar til å dekorere hjemmets rom. Kanskje er det på tide å skifte ut de gamle gardinene? Her er det kun din smak og dine ønsker som ut gjør fasiten. Men i tillegg minner vi om hvilke funksjoner de ulike produktene har.

Plissegardiner – fleksibel skjerming av vinduet

Plissegardiner kan på grunn av festesystemet med snorer på hver side, dekke enten nedre del, øvre del eller hele vinduet. Dette kan for eksempel være kjekt, hvis du vil slippe inn dagslyset eller se solnedgangen, men samtidig skjerme for innsyn fra gaten.

Rødbrun plissegardin
Plissegardiner er fleksible og kan dekke akkurat den delen av vinduet som du ønsker.

 

Duette – mest effektiv om sommeren OG vinteren

Doble plissegardiner, Duette, har de samme fordelene som enkle plissegardiner. Men siden Duette er laget av to lag plisse med et luftlag imellom, virker den isolerende. Derfor er Duette det beste innvendige solskjermingsproduktet hvis du også vil hindre varmeinnslipp fra sommersola. Det samme luftlaget virker like isolerende om vinteren og vil gjøre vindusplassen mindre kald.

Lystett solskjerming på soverommet?

Soverommet er som andre oppholdsrom et sted vi ønsker å trives i. Men i tillegg til de ønskene vi har for stua, kjøkkenet eller kontoret, foretrekker mange å kunne mørklegge soverommet helt, også på lyse sommernetter.

Røde rullegardiner på soverommet
Rullegardiner passer godt for å mørklegge soverom. Og de trenger ikke være bare svarte eller hvite.

 

Med persienner eller rullegardiner av «riktig» materiale og farge får du et tilnærmet mørklagt soverom. Les mer om solskjerming på soverommet.

Dekorativ solskjerming i stua

Er det solskjerming i ordets rette forstand du ønsker, eller vil du ha muligheten til «porsjonere» hvor mye lys du slipper inn? Lameller er eksempel på et produkt hvor du kan vinkle de hengende lamellene slik at du slipper inn akkurat så store striper av sollys som du ønsker. Lameller er genialt hvis du har store vinduer og/eller skråvinduer. Flere tips om solskjerming til stuevinduet finner du her.

 

PS: Med innvendig solskjerming får du et stort utvalg av dekorative produkter som både skjermer sjenerende sol, nysgjerrige naboer og gir hjemmet ditt et utseendemessig løft. Men hvis det er oppvarming fra en stekende sommersol som er din største utfordring, bør du vurdere utvendig solskjerming.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Plisségardiner kan tilpasses de fleste hus og vindustyper, noe som skiller dem fra mange andre gardintyper. De tar liten plass og kan betjenes på mange ulike måter – både opp og ned. Velg mellom en lysdempende modell eller lystett variant, og skap akkurat den stemningen du vil ha i rommet!
Rullegardiner er den optimale løsningen for deg som ønsker et mørkt soverom. De finnes med ulike løsninger for betjening, og er derfor svært effektive og praktiske.
Lamellgardiner kan brukes overalt, men er spesielt egnet til store vindusflater, skråvindu og skyvedører. Sett et moderne og tidsriktig preg på kontoret eller i hjemmet med lameller!

Du kan når som helst melde deg av.