Forvandle terrassen til en perfekt, ekstra stue

Sommerens soldager er gode og mange, men man må regne med vind og skyer også. Med god lys- og vindskjerming til terrassen kan du redde mye utekos som ellers ville vært tapt.

Den norske sommeren byr på en god blanding av vær. Heldigvis trenger ikke litt kjøligere vær gi grunn til å søke ly inne!

Fleksibel løsning

Skjerming kan gjøres på mange måter, men for å være forberedt på det meste er det viktig å kunne ha fleksible løsninger som gir deg kontrollen over trekk, vær og vind på terrassen. Uttrekkbare screens som levegg gir denne fleksibiliteten. De kan monteres på både vegg og tak, og kan så trekkes ut som en ekstra vegg. Slik kan du bestemme selv om du ønsker et beskyttet rom, eller om du vil slippe inn godværet fra alle kanter!

Les mer om screens her

Screens på terrassen
Ja takk til enda flere utedager på terassen!

Når screenduken trekkes for hjelper den også med å holde på varmen som kommer inn med sola. Avhengig av hva slags screenduk som velges, slipper de nemlig inn lys, og holder så fast i varmen innenfor duken. Når lyset kommer gjennom screen vil man også kunne se utsikten gjennom, mens fra andre siden oppleves de som helt tette. Slik blir terrassen gjort om til en lun kosekrok som kan brukes i nesten hvilket som helst vær!

Er du på jakt etter andre løsninger for utestue? Sjekk: hvordan du bygger en utestue med pergola.

Velg stemningen du ønsker

Siden forskjellige screenduker kan slippe gjennom forskjellige mengder lys, vil valget av duk påvirke hvordan terrassen vil oppleves fra innsiden. For de som liker det litt mørkere finnes også screens som er helt lystette. Det er også viktig at duken passer godt sammen med resten av huset, og derfor finnes de i et stort utvalg av farger også. Finn den perfekte duken til din terrasse, og skap ditt eget perfekte utested!

Fargeprøver fra lyst, til gult, blått, grønt, rødt og mørkt
Få hjelp til å velge den duken som passer dine behov.

Med så mange valg kan det kanskje være vanskelig å finne ut selv hva som passer, så vi kommer gjerne innom og hjelper deg med å finne den beste løsningen.

 

 

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Screens er en god løsning for deg som ønsker effektiv, enkel og energiøkonomisk solskjerming.

En levegg skjermer uteplassen din og gjør den lunere. Den er uttrekkbar og kan monteres på veggen eller i taket. Velg mellom en rekke ulike stofftyper, slik at du både kan skjerme for vind, men samtidig se gjennom.

Du kan når som helst melde deg av.