Forleng sommeren!

Nå som sommeren nærmer seg slutten, blir dagene kortere og været mer ustabilt. Men det er ikke nødvendig å rydde inn hagemøblene ennå av den grunn. I denne artikkelen finner du noen tips til hvordan du kan forlenge utesesongen - og utekosen ved hjelp av enten levegg, markise, pergola eller terrassevarmer.

Med disse tipsene kan du kose deg ute til langt utpå høsten!

Finn le

På høsten kan ofte vinden være hovedproblemet som hindrer deg i å nyte uteplassen din. Ellers gode temperaturer kan bli forsuret av høstvind, så det å sørge for at uteplassen ligger i lé er alfa og omega. Den enkleste måten å ordne dette på er å sette opp en levegg. Markisemannen leverer en rekke forskjellige levegger, som kan festes i enten veggen eller taket, og som kan hjelpe deg å få en lun og god uteplass. Les også om hvordan levegg hindrer innsyn.

Stripete levegg
Den sure trekken kan være ødeleggende på ellers fine utedager. Markisemannen selger gode levegger som kan forlenge sesongen.

 

Skjerm for regnet

Ikke la dråpene ødelegge for utekosen! En markise kan være fin å ha når regnet melder sin ankomst. Veltilpassede terrassemarkiser er både praktiske og setter sitt preg på huset og uteplassen. Markisen er selvfølgelig også svært egnet til solskjerming når det er ønskelig.

PS: Hvis du ønsker å slå to fluer i en smekk kan et godt alternativ være en pergola; en type markise som har føringsprofiler med fastmonterte ben i bakken. Disse kan kles inn med levegger for en særdeles lun uteplass.

Grå markise
Markisen skjermer for sola på sommeren, men kan også hjelpe deg å holde uteplassen tørr utenfor sommersesongen.

 

Hold varmen

En terrassevarmer er et must på kjølige høstkvelder! Med en god terrassevarmer kan du utvide sesongen i begge retninger. På den måten kan du utnytte din balkong, veranda eller terrasse til det fulle. Vi i Markisemannen fører for tiden to modeller: Den enklere, men fortsatt svært gode, Burda Smart 2000  og toppmodellen Burda Term 2000, som er vanntett og har bluetoothtilkobling, trinnløs varmeregulering og lavere oppstartseffekt for mindre belastning på husets sikringer.

Les også: enkle tips for en lunere høst.

Gjør det koselig

Hvis du spør nordmenn om hva som er årstiden for hygge og kos, vil nok de fleste svare høsten. Og med små grep kan du enkelt gjøre uteplassen din særdeles lun og koselig. Lyslenker fås kjøpt for en billig penge og kan definitivt være med på å gjøre uteplassen både lysere og triveligere. Og når det begynner å bli litt kjøligere, kan det være greit å ha en pleddkurv med deilige pledd å pakke seg inn i.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

En levegg skjermer uteplassen din og gjør den lunere. Den er uttrekkbar og kan monteres på veggen eller i taket. Velg mellom en rekke ulike stofftyper, slik at du både kan skjerme for vind, men samtidig se gjennom.
Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen med terrassemarkise. Med riktig terrassemarkise blir uteplassen nærmest som et ekstra rom i huset. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden.
Når du investerer i en varmelampe har du mulighet til å være ute litt lenger. En terrassevarmer holder uteplassen varm tidlig på våren og sent på høsten. Dermed får du utnyttet mange flere koselige stunder!

Du kan når som helst melde deg av.