Forleng sommeren med levegg og terrassevarmer

Høsten kan være nydelig, men det blir merkbart kjøligere på kvelden. Med enkle grep kan du gjøre uteplassen til en utestue for tre sesonger.

På sensommeren/høsten går vi gjerne fra å nesten føle det er for varmt i sola den ene dagen, til å fryse den neste. Gode sensommerdager avløses av stadig kjøligere netter, og til slutt er det den kjølige høstlufta som dominerer. Men det trenger ikke bety at du må stue vekk møblene på uteplassen og vente på vårsola. Har du allerede tak, pergola eller markise over uteplassen din, er du nemlig bare en levegg og en terrassevarmer fra en uteplass som kan brukes i tre årstider.

Rød markise med rød levegg

Levegg

Med en levegg kan du skjerme deg for enten en litt for varm sol, litt for nysgjerrige naboer eller litt for kald høstluft. Ønsker du å beholde utsynet, kan du velge screenduk. Om du ønsker en tettere «vegg», kan du velge markiseduk.

Takmontert eller veggmontert

En levegg kan monteres i husveggen eller i taket, dersom du har veranda eller uteplass med tak. En takmontert levegg kan også monteres i rammen til en pergola. Med en takhengt levegg kan du for eksempel senke duken akkurat langt nok ned til å skjerme for sola på varme sommerdager, mens du kan trekke veggen helt ned og skape en lun «utestue» med på kjølige høstdager.

Les mer: Betjening for levegg

En hvit og en sort terrassevarmer

Terrassevarmer

Terrassevarmere bruker infrarødt lys der strålene varmer opp det de «treffer på» uten å tape varme til den kalde lufta. En vegghengt 2000W terrassevarmer fra Markisemannen dekker en gulvflate på mer enn 14 kvadratmeter.

Terrassevarmer kommer i to ulike versjoner, kortbølge og mellombølge. Mens mellombølge sies å likne på den intense varmen du kan føle av å sitte ved et bål, minner kortbølgevarmere mer om varmen du får fra solstrålene på sommeren. Markisemannens terrassevarmere bruker kortbølge.

Velg mellom solide, sprutsikre og kompakte Smart IP24 eller den avanserte terrassevarmeren Burda Term 2000 som både er vanntett og kan fjernstyres fra mobilen via Bluetooth.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

En levegg skjermer uteplassen din og gjør den lunere. Den er uttrekkbar og kan monteres på veggen eller i taket. Velg mellom en rekke ulike stofftyper, slik at du både kan skjerme for vind, men samtidig se gjennom.
Når du investerer i en varmelampe har du mulighet til å være ute litt lenger. En terrassevarmer holder uteplassen varm tidlig på våren og sent på høsten. Dermed får du utnyttet mange flere koselige stunder!

Du kan når som helst melde deg av.