Forhindre innsyn fra naboen på uteplassen?

Det er mange forskjellige typer levegger, både veggmontert, takmontert og som kappe på markisen.

Med en veggmontert sidevegg kan du skape le – og samtidig gjøre terrassen litt mer privat ved å redusere innsyn sideveis. Det finnes enkle, praktiske løsninger på sidevegger i fleksibelt materiale som rulles helt sammen inne i en sidestolpe, og som enkelt kan trekkes ut ved behov. Les mer om veggmontert skjerming her.

Stripete levegg

Har du et tak over uteplassen, men trenger skjerming fra sidene eller foran, er en takhengt levegg et fullgodt alternativ. Les mer om takhengt skjerming her.

Grå frontkappe av screens montert fra terrassemarkise

Har du en terrassemarkise, kan en nedsenkbar frontkappe med screenduk festes mot gelender, gulv, eller til justerbare vindsikringsstag. Den skjermer for innsyn i front – i tillegg til lav sol og vind. Frontkappen kan heves og senkes manuelt. Les mer om frontkappe her.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

En levegg skjermer uteplassen din og gjør den lunere. Den er uttrekkbar og kan monteres på veggen eller i taket. Velg mellom en rekke ulike stofftyper, slik at du både kan skjerme for vind, men samtidig se gjennom.
Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen med terrassemarkise. Med riktig terrassemarkise blir uteplassen nærmest som et ekstra rom i huset. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden.

Du kan når som helst melde deg av.