Forhindre innsyn fra naboen på uteplassen?

Det er mange forskjellige typer levegger, både veggmontert, takmontert og som kappe på markisen.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Med en veggmontert sidevegg kan du skape le – og samtidig gjøre terrassen litt mer privat ved å redusere innsyn sideveis. Det finnes enkle, praktiske løsninger på sidevegger i fleksibelt materiale som rulles helt sammen inne i en sidestolpe, og som enkelt kan trekkes ut ved behov. Les mer om veggmontert skjerming her.

Har du et tak over uteplassen, men trenger skjerming fra sidene eller foran, er en takhengt levegg et fullgodt alternativ. Les mer om takhengt skjerming her.

Har du en terrassemarkise, kan en nedsenkbar frontkappe med screenduk festes mot gelender, gulv, eller til justerbare vindsikringsstag. Den skjermer for innsyn i front – i tillegg til lav sol og vind. Frontkappen kan heves og senkes manuelt. Les mer om frontkappe her.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Få en lun uteplass med tak- eller veggmontert levegg. Velgemellom en rekke ulike stofftyper slik at du både kan skjerme for vind, men samtidig se gjennom.
Med terrassemarkise blir uteplassen nærmest som et ekstra rom i huset. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden.

Du kan når som helst melde deg av.

Få gode råd og få hjemmet du drømmer om. Vi er der gjennom hele prosessen fra A til Å.

Hva venter du på? Kontakt oss i dag – helt uforpliktende.