Erstatt de tradisjonelle gardinene – få et effektivt og spennende interiør!

Med tanke på det interiørmessige så finnes det i dag en rekke spennende, stilige og avanserte alternativer til de tradisjonelle gardinene.

For mange er tradisjonelle gardiner en naturlig løsning, men disse er ikke ideelle dersom du ønsker fleksibilitet ved skjerming for sol, lys og innsyn.

6 gode alternativer til tradisjonelle gardiner:

Blå persienner

Persienner reflekterer solstråler og lys mellom lamellene uten sjenerende blending, og er svært fleksible i bruk. Les mer om persienner her.

Blå plissegardiner

Plisségardiner kan tilpasses de fleste typer vinduer og former, og tar dessuten liten plass. Her kan du velge blant et stort utvalg farger, design og kvaliteter – fra transparente til mørkleggende. Les mer om plisségardiner. 

Grønne rullegardiner på soverom, sorte på kjøkken

Rullegardiner finnes nesten i uendelige kombinasjoner av stoff, farger, design, tetthetsgrad og tilbehør. Les mer om rullegardiner.

Sorte lamellgardiner

Lamellgardiner er ofte den beste løsningen for skråvinduer eller store glassflater. Et moderne design og uttrykk gjør lamellgardiner like aktuelle både i hjemmet som på arbeidsplassen. Les mer om lamellgardiner her.

Screens utendørs

Screens er en type kraftig, utvendig rullegardin. Den tar liten plass og kan enkelt skjules bak en ytre fasadekledning. Den er også værbestandige og lite utsatt for vind. Les mer om screens her.

Snorløse og helautomatiske løsningerNår du velger alternativer til tradisjonelle gardiner skaper du rom med rene, moderne linjer. Løsningene kan virkelig løfte helhetsinntrykket i et hjem.

De ulike alternativene kan leveres med trådløse løsninger – som ikke bare er av estetiske grunner, men også av sikkerhetsmessige hensyn. Både persienner, rullegardiner og plisségardiner kan opereres uten bruk av synlige snorer. Flere av produktene leveres også med helautomatiske løsninger og kan styres med en fjernkontroll eller en mobiltelefon. 

Vanskelig å velge? Markisemannen kommer hjem til deg med vareprøver og gode råd. Be om gratis befaring her!

Estetiske alternativer som gir skjerming for sol, lys og innsyn

Det er mange grunner til å ville stoppe sollys både sommer og vinter, som f.eks. å hindre å bli blendet når man ser på TV eller å unngå solbleket interiør og møblement. Hvis du har vindusflater mot andre beboere eller steder der folk ferdes, ønsker du kanskje også å hindre innsyn. Løsningene kan også redusere varmetapet fra vinduene med opp til 46 prosent vinterstid, og gi en varmereduksjon på inntil 60 prosent om sommeren.

De fleste av oss ønsker å oppnå alt dette i ulike kombinasjoner, samtidig som vi ønsker å slippe noe lys inn. Dette er mye lettere å regulere med de mange alternativene og ulike justeringsmulighetene disse løsningene har – i forhold til tradisjonelle gardiner.

Be om gode råd og gratis befaring

Markisemannen gir informasjon om produktenes egenskaper og hvordan de ulike tekstilene vil fungere i dagslys, ved direkte sollys og kveldslys. Disse kan endre både farge, mønster og egenskaper for inn- og utsyn. Be om gratis og uforpliktende befaring, og få gode råd på kjøpet!

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Duette® plisségardin (dobbel plisségardin) er det optimale valget dersom du ønsker å redusere varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene. Duette® er doble plisségardinger som kommer i mange ulike farger og betjeningsmuligheter. Duette® gardin finnes i ulike modeller slik som transparente og halvtransparente, slik at du kan finne de perfekte gardinene, enten du har store vinduer eller små.
Med innvendige persienner kan du velge å skjerme for solen eller skape stemningsfullt lys. Fås i flere farger og tykkelser basert på interiør, bruk og rom. Du velger selv mellom manuelle og elektriske persienner.
Motorisert gardinskinne gjør det enkelt med betjening av tradisjonelle gardiner, på en stillegående og uanstrengt måte.

Du kan når som helst melde deg av.