Er høsten tung og kald?

Her er enkle tips for en lunere høst.

Vi kan vel være enig om at sommeren for lengst har spilt på sitt siste vers, og at høsten er godt i gang. Er du så heldig å ha en nydelig uteplass som har blitt brukt hele sommeren og våren? Da er det synd å måtte stenge den ned så fort gradestokken krymper. Men finnes det alternativer? Klart det gjør!

Terrassevarmer montert under rød markise styres med fjernkontroll

Markisemannen har flere gode løsninger der man kan kombinere terrassemarkiser med varmelamper, lys, og nedsenkbar frontkappe. Se for deg en kjølig høstkveld med deilig pledd, en kopp te, stearinlys, og god varme fra varmelampene. Slik kan du og dine nyte sene kvelder og skape gode minner i den friske høstluften fremover.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Når du investerer i en varmelampe har du mulighet til å være ute litt lenger. En terrassevarmer holder uteplassen varm tidlig på våren og sent på høsten. Dermed får du utnyttet mange flere koselige stunder!
Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen med terrassemarkise. Med riktig terrassemarkise blir uteplassen nærmest som et ekstra rom i huset. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden.

Du kan når som helst melde deg av.