Elektriske gardiner? Ja takk!

Det er mye å velge mellom når det kommer til innvendig solskjerming. Vil du ha plisségardiner, lamellgardiner eller kanskje elektriske persienner eller rullegardiner? Bli litt klokere og få hjelp til å velge!

På tide med en oppgradering i hjemmet? Hos oss kan du bytte ut de gamle slitte gardinene med blant annet plisségardiner eller persienner. Du kan også velge om du vil ha manuell eller elektrisk styring til solskjermingen.

Hvite lameller

Innvending solskjerming

Innvendig solskjerming omfatter en mengde spennende produktgrupper som har det til felles at de skjermer for sol og innsyn og bidrar til det visuelle uttrykket i huset. Produktgruppene dekker forskjellige behov så om du finner et som ikke passer i ditt hjem er det stor sjanse for at et annet gjør det!

Du kan velge mellom:

Mørke persienner

Elektriske interiørgardiner

Det er en forlokkende tanke at det meste kan være automatisk. For utvendig solskjerming finnes det mange muligheter for automatisering. Dette kan du lese mer om her

For innvendige interiørgardiner er rullegardiner spesielt godt egnet for motorisering da både motoren og batteripakken blir skjult inne i dukrøret. For plissé og Duette er motoren skjult, men ikke batteripakken.  Den er likevel diskret og elegant, men pga. at batteripakken sitter på utsiden, kan monteringen ta noe lenger tid i enkelte vindusnisjer. Det er disse tre nevnte produktgrupper som leveres med svært rimelig og konkurransedyktig batterimotor og fjernkontroll.  Batterimotorer trenger normalt bare en oppladning hvert år og ofte går det to år mellom hver oppladning.

Er det noe du lurer på så husk at du alltid kan bestille gratis befaring, og test gjerne farger og typer solskjerming i vårt designverktøy – Designspace!

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Stadig større andel av våre kunder ønsker automatisert styring av våre produkter, f.eks. fra godstolen eller via engangs-programmering av helautomatiske styringssystemer, og vi ligger derfor i forkant også på dette området.
Plisségardiner kan tilpasses de fleste hus og vindustyper, noe som skiller dem fra mange andre gardintyper. De tar liten plass og kan betjenes på mange ulike måter – både opp og ned. Velg mellom en lysdempende modell eller lystett variant, og skap akkurat den stemningen du vil ha i rommet!
Lamellgardiner kan brukes overalt, men er spesielt egnet til store vindusflater, skråvindu og skyvedører. Sett et moderne og tidsriktig preg på kontoret eller i hjemmet med lameller! Vi tilbyr 40% rabatt på lamellgardiner i hele februar.
Motorisert gardinskinne gjør det enkelt med betjening av tradisjonelle gardiner, på en stillegående og uanstrengt måte.

Du kan når som helst melde deg av.