fbpx

Elektriske gardiner? Ja takk!

Det er mye å velge mellom når det kommer til innvendig solskjerming. Vil du ha plisségardiner, lamellgardiner eller kanskje elektriske persienner eller rullegardiner? Bli litt klokere og få hjelp til å velge!
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

På tide med en oppgradering i hjemmet? Hos oss kan du bytte ut de gamle slitte gardinene med blant annet plisségardiner eller persienner. Du kan også velge om du vil ha manuell eller elektrisk styring til solskjermingen.

Innvending solskjerming

Innvendig solskjerming omfatter en mengde spennende produktgrupper som har det til felles at de skjermer for sol og innsyn og bidrar til det visuelle uttrykket i huset. Produktgruppene dekker forskjellige behov så om du finner et som ikke passer i ditt hjem er det stor sjanse for at et annet gjør det!

Du kan velge mellom:

Elektriske interiørgardiner

Det er en forlokkende tanke at det meste kan være automatisk. For utvendig solskjerming finnes det mange muligheter for automatisering. Dette kan du lese mer om her

For innvendige interiørgardiner er rullegardiner spesielt godt egnet for motorisering da både motoren og batteripakken blir skjult inne i dukrøret. For plissé og Duette er motoren skjult, men ikke batteripakken.  Den er likevel diskret og elegant, men pga. at batteripakken sitter på utsiden, kan monteringen ta noe lenger tid i enkelte vindusnisjer. Det er disse tre nevnte produktgrupper som leveres med svært rimelig og konkurransedyktig batterimotor og fjernkontroll.  Batterimotorer trenger normalt bare en oppladning hvert år og ofte går det to år mellom hver oppladning.

Er det noe du lurer på så husk at du alltid kan bestille gratis befaring, og test gjerne farger og typer solskjerming i vårt designverktøy – Designspace!

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Stadig større andel av våre kunder ønsker automatisert styring av våre produkter, f.eks. fra godstolen eller via engangs-programmering av helautomatiske styringssystemer, og vi ligger derfor i forkant også på dette området.
Det unike med plisségardiner er at de kan tilpasses de fleste vindusformer. Plisségardiner tar liten plass og kan betjenes på veldig mange måter.
Lamellgardiner kan brukes over alt og er spesielt egnet til store vindusflater. Lamellene gir både fleksibel og effektiv solskjerming
Somfy Glydea, motorisert gardinstang for enkel betjening av tradisjonelle gardiner

Du kan når som helst melde deg av.

Få gode råd og få hjemmet du drømmer om. Vi er der gjennom hele prosessen fra A til Å.

Hva venter du på? Kontakt oss i dag – helt uforpliktende.