Elektrisk rullegardin

Velger du en elektrisk rullegardin sikrer du de rette forholdene for lys og innsyn døgnet rundt. Du kan blokkere innsyn og sollyset eller med elektrisk opprulling og nyte utsikten når du ønsker det. Du kan lene deg tilbake og la teknologien arbeide for deg.
Motoren i gardinen får strøm fra et diskré batteri eller gjennom en ledning til stikkontakt

Hvorfor velge elektrisk rullegardin?

En rullegardin kombinerer design og funksjonalitet med stort utvalg av tekstiler og en smart elektrisk betjening. Velg gjerne en rullegardin sammen med høsten og vinterens gardintrend for en tidløs kvalitet for hjem og hytte.

For innvendige interiørgardiner er rullegardiner spesielt godt egnet for motorisering da både motoren og batteripakken blir skjult inne i dukrøret. Rullegardiner har en populær og plassbesparende design som er ideell for vinduer i alle størrelser. De kan også monteres på doble terrassedører. Du kan stoppe rullegardinen i en hvilken som helst posisjon og regulere det naturlige lyset på en enkel måte.

Nå når vinteren er rett rundt hjørnet er det fint å merke seg at rullegardiner også kan bidra til å holde rommene varmere i løpet av vinteren, og kan være noe nyttig for å holde rommene kjøligere om sommeren også. Det er også fordeler med tykkere tekstiler på sommeren, de kan bidra til å holde sollys fra å passere gjennom gardinene og inn i et rom, holde rommet mørkere enn lysere gardiner vanligvis vil.

Les mer om utvalget av rulllegardiner her

 

Kjøkken med brune rullegardiner
Du kan stoppe rullegardinen i en hvilken som helst posisjon og regulere det naturlige lyset på en enkel måte.

Styring av elektrisk rullegardin

Med noen klikk kan du styre gardinene i hjemmet ditt, slik at du enkelt kan kontrollere lys og skape stemning – uten å måtte gå og justere hver enkelt rullegardin. Du kan styre de elektriske rullegardinene både via fjernkontroll eller som «smart» styring via en app.

Markisemannens rullegardiner kan leveres med alt fra snortrekk til appstyring på mobilen. Les mer om kontrollmuligheter.
Les om Elektriske interiørgardiner

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Rullegardiner er den optimale løsningen for deg som ønsker et mørkt soverom. De finnes med ulike løsninger for betjening, og er derfor svært effektive og praktiske.
Stadig større andel av våre kunder ønsker automatisert styring av våre produkter, f.eks. fra godstolen eller via engangs-programmering av helautomatiske styringssystemer, og vi ligger derfor i forkant også på dette området.

Du kan når som helst melde deg av.