Det er ingenting å tenke på - bestill befaring i dag!
Kampanjens siste dag: 24.09

Dekker forsikringen innbrudd i garasjen?

Visste du at tyverier fra garasjer øker dramatisk? Og at forsikringen kanskje ikke gjelder hvis garasjen var ulåst? Og visste du at Moras garasjeporter holder både tyver, kulde, regn og vind ute?

Våren 2020 skrev vi om en dobling i antall tyverier fra «lovbruddsgruppen» garasjer, boder og hager på få år, fra 2014 til 2019. Nå viser det seg at antall innbrudd bare fortsetter å øke:

  • 2014: 3400 anmeldte tyverier i garasjer, boder og hager
  • 2019: 6700 anmeldte tyverier
  • 2020: 8000 tyverier
  • 2021: 8300 tyverier, ifølge Statistisk Sentralbyrå!

Innboforsikringen vil vanligvis dekke tyverier fra garasjen din, men det krever at garasjen faktisk er både lukket og låst. Om garasjen har stått åpen eller ulåst, vil forsikringsselskapet enten ikke dekke tapet eller du vil få redusert erstatning.

Dermed vil en gammel garasjeport ikke bare være en utfordring for rygg og muskler hver gang den skal åpnes eller lukkes, den kan faktisk også gjøre at alle dine sykler, ski, vinterhjul og annet utstyr i garasjen ikke er forsikret, om noe skulle skje.

Hvitt hus med sorte garasjeporter

Les mer om garasjer og forsikring: «Ny» og sikker garasje med Mora

Garasjeport på mål, for MC – eller bobil

Mora leverer garasjeporter på mål fra 1,5 meters bredde (garasje for MC). Største mulige versjon måler 6 meter i bredde ganger 3,7 meters høyde og rommer både bobil og en personbil ved siden av.

Isolert og værtett garasjeport

Moras garasjeporter er som standard isolert med 40mm freon-fri skumisolasjon. I tillegg er de konstruert slik at de hindrer kuldebroer og varmetap.

Moras garasjeporter er produsert i Norge, for norske forhold. Det betyr at de ikke bare tåler regn og vind, værtetting med tettelister i sider, topp og bunn gjør at verken vind eller regn trenger gjennom porten.

Garasjeporten kan også leveres med frostsikker bunnlist som gjør at porten ikke fryser fast i bakken.

To grå garasjeporter med rektangulære vinduer

Les mer: Alt du trenger å vite om garasjeporter

Komfort og kvalitet med Mora garasjeporter

En ny garasjeport fra Mora er enkel å åpne manuelt på grunn av et unikt fjærsystem. Men ønsker du mer komfort, velger du åpning og lukking med motor og fjernkontroll eller kodeboks ved porten. En nøkkelfri garasje med automatisk låsing når porten er kjørt ned betyr både komfort og sikkerhet.

Komfort er viktig, men det er også viktig at en investering som en garasjeport holder i mange år. Da er kvalitet og holdbarhet viktig.

Fakta om Mora garasjeporter

  • Moras garasjeporter er vedlikeholdsfrie og holder seg fine i mange år uten at du må olje, male eller lakke
  • Moras garasjeporter har torsjonsfjærer som gjør åpning og lukking med manuell kontroll enklere.
  • Med motorstyring og fjernkontroll får du både økt komfort og sikrer at hele familien er i stand til å åpne og lukke porten
  • Moras garasjeporter har sterk overflatebehandling i galvanisert stål
  • Moras garasjeporter har kraftige beslag og skinnesystem med ekstra tykk galvanisering

Mora garasjeporter kommer med et utvalg av ulike paneler.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Med en fartstid på 30 år er Mora garasjeporter en av Østlandets ledende leverandører av vedlikeholdsfrie, isolerte garasjeporter tilpasset nordisk klima.

Du kan når som helst melde deg av.