Årets farge er sølvgrønn!

Nå handler det om å finne roen i en hektisk hverdag. Vakre grønne nyanser hentet rett fra naturen – dempet, sofistikert og mykt – blir med oss inn i hjemmet i 2019. Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet.

Finn roen med årets farge

I en verden der teknologien styrer store deler av hverdagen vår, er det godt å søke tilbake til naturen. Sølvgrønn finner vi igjen i myrbusker på fjellet om høsten – og i den sarte fargen på baksiden av nyutsprungne blader om våren.

Sølvgrønn handler om å trekke seg tilbake, om å finne ro og sjelefred – og kommer til å være en populært valg for årets oppussingsprosjekter. Fargen oppleves som en myk omfavnelse, og hjelper deg å ”lande” i det du kommer hjem.

Sølvgrønne blader med hvite detaljer

Tenk helhet!

Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet. Vi kan tilby et stort utvalg av plisségardiner, rullegardiner, persienner og lamellgardiner som matcher årets farge.

Grønne detaljer på solskjerming

Eksempler på de grønne fargetonene som kommer til å prege 2019: Sølvgrønn FR1460 og Salix Alba FR1464.

Ta kontakt for en gratis befaring med oppmåling (vi tar ansvar for målene). Du vil få mer informasjon og et uforpliktende pristilbud.

Relaterte produkter

Duette® plisségardin (dobbel plisségardin) er det optimale valget dersom du ønsker å redusere varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene. Duette® er doble plisségardinger som kommer i mange ulike farger og betjeningsmuligheter. Duette® gardin finnes i ulike modeller slik som transparente og halvtransparente, slik at du kan finne de perfekte gardinene, enten du har store vinduer eller små.
Lamellgardiner kan brukes overalt, men er spesielt egnet til store vindusflater, skråvindu og skyvedører. Sett et moderne og tidsriktig preg på kontoret eller i hjemmet med lameller!

Du kan når som helst melde deg av.